radionice

Anđeoski vikend

retreat za žene

Upoznaj svoju Vojsku dobra

Hotel Terme Jezerčica

30.9.-2.10.

Upoznaj svoju Vojsku dobra

Anđeoski vikend retreat za žene

Hotel Terme Jezerčica

30.9.-2.10.

Naučit ćeš:

 • kako komunicirati sa svojim anđelima, 
 • kako ti tvoji anđeli mogu pomoći da živiš sretnije, mirnije i zdravije… 
 • kako tumačiti znakove koje ti tvoji anđeli šalju
 • tko su Arhanđeli i kako da snagu njihove pomoći uključiš u svoj život
 • kako energetski čistiti sebe i svoj prostor kako bi tvoja duša s tvojim tijelom bila u savršenom balansu.
 • dobit ćeš konkretne vježbe i alate uz pomoć kojih ćeš na jednostavan način svijet anđela uključivati svakodnevno u svoj život

Saznat ćeš tko si ZAPRAVO ti i kako da zauvijek budeš u miru i sreći sa sobom i drugima.

Čeka vas nezaboravan vikend pun divne energije, smijeha i ljekovitih suza, druženja sa ženama koje misle i osjećaju isto što i ti…

A bit će tu i subotnji tulum – naravnopastedGraphic.png

Nakon dva izuzetno uspješna Anđeoska vikenda za žene dobila sam ovakve komplimente:

Dunja Šaran

VINKOVCI

Jezerčica s Ivanom i curama je iskustvo koje pronađe vas, i tu zašuti svaki izazov i strah koji vas možda muči. Prije Jezerčice imala sam životni izazov koji te paralizira iznutra. Prijeko sam bila potrebna samoj sebi i baš tad – dogodila mi se Jezerčica. Međutim, kako je život najbolji redatelj, pripremio mi je iznenađenje iznad svih mojih očekivanja. Mislila da ću taj vikend dobiti prijeko potreban mir, malo utjehe, koju riječ obrabrenja, a zapravo otišla sam tamo, kako bih se vratila Doma. Od srca vam želim da samu sebe nagradite ovim iskustvom nakon kojeg više ništa neće biti isto. Osim što ćete se sjetiti TKO STE, upoznat ćete prijateljice za cijeli život. Jezerčica se zapravo ne može prepričati – ona se jednostavno mora iskusiti. Hvala Ivani i mojim zemaljskim anđelicama na svakom trenutku, osmijehu i suzi koja liječi. Volim vas oduvijek, danas i zauvijek. pastedGraphic.png

Ines Gavrilović

ZAGREB

Kad je Ivana objavila da priprema Retreat u Jezerčici, odmah sam znala da je to za mene. Dani provedeni tamo, jednostavno su neprocjenjivi! Energija je u ta tri dana bila toliko jaka, da mi je trebalo neko vrijeme nakon što sam se vratila kući, da se „spustim na zemlju”😉.
Vikend u Jezerčici je ljekovit, za tijelo, dušu i um i smatram, da bi si ga svaka žena  trebala priuštiti i iskusiti sve njegove blagodati i što je najvažnije, bar na tren zaboraviti sve svoje obaveze, i okrenuti se nekom drugom svijetu.

Naučit ćete kako lakše, bezbrižnije i hrabrije koračati kroz život, kako živjeti mirnije, i kako da se svaki izazov rješava s lakoćom za nas, pošto smo uvijek, baš uvijek zaštićene. Hvala Ivana, na svemu. pastedGraphic.png

Eleonora Hezonja

DUBROVNIK

Čitav život čovjek ulaže u razne stvari, a mudro uložiti je – priuštiti sebe sebi. Moja najbolja investicija u mene bila je i ostala Jezerčica!

Pronašla sam svoje jato istih lastavica i zato svjesnije i sretnije letim nebeskim prostranstvima života, zahvalna na čarobnoj energiji koja me nosi kroz život. Tako nam malo za sriću treba, hvala Ivana, hvala Jezerčica.pastedGraphic.png

Program za Anđeoski vikend Retreat za žene u Jezerčici:

Petak 30.9.

16:30 Registracija pred dvoranom

17-20 Druženje s anđelima (upoznavanje svih sudionica, meditacija zahvale, vježba prepoznavanja duša, što se nalazi u oku nevidljivom, dobivanje posebnog zadatka za ovaj vikend, anđeoska poruka dana)

20 večera i zajedničko druženje

Subota 1.10.

10 Meditacija zaštite i primanja čiste božanske svjetlosti, pa Druženje s Anđelima (tko je tko od tvojih anđela i arhanđela, kako s kime od njih komunicirati i primati njihove poruke) 

12-12:30 Pauza

12:30-14 Druženje s Anđelima (kako ti kristali mogu pomoći u komunikaciji s anđelima i arhanđelima, posebna vježba energetskog čišćenja tijela) 

14-17 Ručak i slobodno vrijeme za bazene i odmor

17-19:30 Druženje s Anđelima (vježba komunikacije s anđelima, kako pojačati tvoju komunikaciju s njima, što trebaš znati o tvojim duhovnim vodičima, kako komunicirati s njima i uključiti i njih da ti pomažu, kako se povezati s Uzašlim Majstorima, vježba anđeoske zaštite, anđeoska poruka dana)

20 večera, a nakon nje tulum u dvorani

Nedjelja 2.10.

10 Uzemljavanje u vrtu, nastavak posebne meditacije u dvorani, pa Druženje s Anđelima (sve o znakovima koje nam šalju naši anđeli, Arhanđeli i duhovni vodiči, kako ih prepoznati, što konkretno znače i kako ih primati još i više)

12-12:30 Pauza

12:30-14 Druženje s Anđelima (energetsko čišćenje našeg tijela i prostora i kako da to lako učinite sami) 

14-15 Ručak

15-17 Druženje s Anđelima (kako oko sebe stvoriti energetski štit, kako čistiti kristale, oproštajni krug Zahvalnosti)

Jezerčica 2021. i 2022.

Svo vrijeme sam s vama, otvorena za svaki razgovor i svako pitanje, ali i za svaki zagrljaj i svaku čagicu na našem subotnjem tulumu 😉

Ovo je program s ljubavlju skrojen za sve vas, nisam ga krojila sama, moji anđeli, Arhanđeli i duhovni vodiči su uz mene osmislili ovaj divan vikend za žene za koji mi je najveći kompliment koji sam dobila bio: „Došla sam u Jezerčicu kao jedna osoba, a vratila se kući kao druga, divna, mirna i slobodna…“

Ovo je vikend za koji u svome srcu morate osjetiti poseban poziv, ako ga osjetite, bit će mi veselje da se družimo i da vas naučim sve što godinama učim o anđelima i da vam prenesem sve načine na koje će vam oni pomagati zauvijek… 

Cijena uključuje:

• puni pansion u Hotelu Terme Jezerčica (klasična, vegetarijanska ili veganska prehrana)
spavanje u dvokrevetnim sobama, (moguća nadoplata za jednokrevetnu sobu)
• 
sva predavanja
• 
korištenje bazena
CIJENA NE UKLJUČUJE PRIJEVOZ do Jezerčice, ali ukoliko dolazite iz Zagreba ili prolazite kroz Zagreb, možemo vas spojiti sa polaznicama koje nude prijevoz, to je uvijek savršeno funkcioniralo.

Program je osmišljen za manju grupu žena, broj sudionica je ograničen.

Hotel terme Jezerčica

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode.

Udaljen svega četrdesetak kilometara od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

Dolazak do Termi Jezerčica je vrlo jednostavan budući da su udaljene samo 7 km lokalnom cestom od glavnog prometnog pravca autoputa Zagreb – Macelj.

 • Ivana Plechinger, autorica selfhelp bestselera
  „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“
 • Ivanine radionice uživo u Hrvatskoj i online radionice diljem svijeta vidjele su tisuće ljudi…   
 • Ivanin YouTube kanal jedan je od najcjenjenijih u regiji
 • koautorica je bestselera Transformation lessons koji je bio
  br. 1 na Amazonu
 • članica Assosiation of Transformational Leaders Europe

X