radionice

Radionica u Koprivnici

Put od straha do sreće popločen je zahvalnošću

Dragi moji,

Po prvi puta održat ću radionicu u Koprivnici, i to u subotu, 26.09. od 17-21 h u prostoru Obrtničke komore KC-KŽ Županije, na adresi Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica.
Tema radionice bit će: “Put od straha do sreće popločen je zahvalnošću“. U njoj ćete saznati kako i zašto zahvalnost mijenja naše živote, naučit ću vas nekoliko jednostavnih alata kojima si možete svakodnevno pomoći da živite sretnije, meditirat ćemo, ali i zabavljati se… Sve o čemu pričam isprobala sam sama na sebi i baš zato ovo nije radionica s koje ćete otići kući isključivo s punom glavom informacija, već s nečim praktičnim i korisnim što vam može pomoći već sutra kad se suočite s nekim problemom. Sve radionice osmislila sam za one koji, poput mene, žele više od života, koji žele raditi na sebi kako bi danas bili sretniji i bolji ljudi no jučer.

Kao što sam napisala knjigu kakvu bih voljela čitati, osmislila sam i radionice kakve bih voljela slušati i baš zato veselim se našem druženju, zajedničkom učenju i rastu jedni uz druge.

Veselim se vašem dolasku.

 

Od srca,

Broj mjesta je ograničen, kupite svoju ulaznicu na vrijeme. 
Cijena pojedine radionice iznosi 200 kn, prijave su isključivo online.
U opis plaćanja OBAVEZNO napišite “Radionica u Koprivnici”.
Ako Vam je potrebna pomoć oko prijave na radionicu, javite nam se na: info.ivanaplechinger@gmail.com

Fotografije s Zagrebačke radionice Ivane Plechinger

DATUM: subota, 26.09.2020.
VRIJEME: 17:00 – 21:00
LOKACIJA:  prostoru Obrtničke komore KC-KŽ Županije, na adresi Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica
RADIONICU MOŽETE KUPITI JOŠ:


X