ONLINE RADIONICA

radionice

Meditacijom do mira, zdravlja i sreće

Izazov - 40 dana zajedničke meditacije - dovedite duh i tijelo u savršen sklad

RAZINA 1

NOVA RAZINA 2

Kad i kako ovo ludilo prestaje?

ONLINE RADIONICA

Meditacijom do unutrašnjeg mira, ljubavi i zdravlja

Izazov - 40 dana zajedničke
meditacije - dovedite duh
i tijelo u savršen sklad

RAZINA 1

NOVA RAZINA 2

Pozdrav pun ljubavi vam šaljem,

Ako ste u stresu, prestrašeni za svoju budućnost ili samo tražite neki dublji smisao u svemu što vam se događa – meditacija je savršena tehnika koja pomaže da živimo mirnije, zdravije i sretnije. Znanstveno je dokazano da meditacijom smanjujemo stres, povećavamo koncentraciju i pronalazimo mir u svim našim nemirima kojih u ovo vrijeme ima doista previše.

Meditacija mi je na mnoge načine unaprijedila život i zato s vama želim podijeliti što sam naučila, kako bi i vi s lakoćom znali kako da si i meditacijom pomognete u svakoj životnoj situaciji.

Nedavno su mnogi od vas uživali u prvoj razini Izazova za koju sam dobila nebrojene komplimente i zato sam za vas napravila i drugu razinu kojom idemo još dublje u vaš mir i sreću.

ŠTO DOBIVATE I ŠTO VAS ČEKA:

U izazovu u kojem ćemo zajedno meditirati 40 dana, birat ćete intuitivno između mnoštva meni najdražih vođenih meditacija koje sam snimila posebno za vas. U tih 40 dana vidjet ćete kako se mijenja vaš svijet i kako svoj život ali i sve što vas okružuje – gledate nekim novim očima.

Evo samo nekih od vođenih meditacija koje dobivate na korištenje zauvijek U PRVOJ RAZINI:

Meditacija za otpuštanje strahova
Meditacija opraštanja
Meditacija za pomoć pri iscjeljivanju vas i vaših voljenih
Meditacija za otkrivanje vaše životne svrhe
Meditacija za povezivanje s vašim duhovnim vodičima
Meditacija ljubavi za čitav svijet…

Neke od meditacija koje dobivate zauvijek u drugoj razini izazova (druga razina je za one koji su prošli kroz prvu razinu):

Meditacija za balans davanja i primanja u nama
Meditacija povezivanja s našim anđelima
Brza meditacija zaštite
Meditacija za manifestiranje naše lijepe budućnosti
Meditacija „za čim tvoja duša žudi?“
Recharge meditacija

U oba izazova NA POKLON DOBIVATE sve što trebate znati o energetskom tuširanju u kojim ćete svoje tijelo dovesti u savršen balans s vašim duhom.

Ovo su samo neke od meditacija koje sam pripremila posebno za sve u OVA DVA IZAZOVA, baš zato da meditiramo s lakoćom i da svaka meditacija ima za nas posebnu svrhu i namjeru.  

Ukoliko želite meditirati i primiti sve dobrobiti meditacije, ali niste od izazova ovakve vrste, vi ćete po svome osjećaju meditirati kad god osjetite potrebu za time, sve ove meditacije ionako vam svima ostaju zauvijek, tako da im se po intuiciji možete vraćati koliko želite i kad god želite. 

Snimila sam vam i video u kojem ćete saznati zašto je meditacija oduševila čitav svijet i zašto ju znanost toliko propagira, uostalom, tako sam i ja počela meditirati – zato što su mi nakon moždanog udara još 2012.te doktori rekli da meditacijom moram smanjiti svoj tada prevelik stres… U tom videu odgovorila sam na vaša najčešća pitanja vezana uz meditaciju, kako vas ništa ne bi opterećivalo dok se zajedno opuštamo.

Skrolajte dalje kako bi saznali koje poklone dobivate u Izazovu i pročitali svjedočanstva polaznika mojih Radionica i Izazova.

Željela sam vam uz ovu online radionicu dati i mnoštvo poklona, pa ćete na poklon dobiti:

 • video u kojem ćete saznati koliko je moćna VIZUALIZACIJA i kako da ju primjenjujete u svome životu kako bi privukli točno ono što si želite.
 • Na poklon dobivate i vođenu vizualizaciju za partnersku ljubav
 • vođenu vizualizaciju za privlačenje obilja 
 • vođenu vizualizaciju za sve naše zdravstvene izazove

Ove vođene vizualizacije novost su na našem tržištu i baš me veseli da vam ih poklonim 

 • na poklon kao i uvijek dobivate zajednički live zoom sastanak sa mnom na kojem ću odgovarati na sva vaša pitanja – 12.9. u 19h, vjerojatno i duže od toga što znaju svi koji su se barem jednom sa mnom družili na zoomu
 • Također, ako još niste dio moje tajne Facebook grupe, na poklon dobivate i ulazak u grupu u kojoj s vama dijelim stvari koje ne dijelim na svojim ostalim društvenim mrežama, grupu koja nas sve toliko veseli u ova vremena i baš zato se u njoj svi tako sjajno družimo…

Ono što mi je posebno drago, kad god bilo tko od nas bude meditirao, činit će dobro ne samo sebi, već ćemo dobro svi energetski činiti i našim obiteljima, prijateljima pa i čitavom svijetu, jer mir počinje u nama i iz nas se širi u čitav svijet. Nije li to najbolje što možemo napraviti za sebe i za druge pogotovo u današnje vrijeme?

Kako bismo mi bili dobro i da to dobro iz sebe svima širimo.

Hvala vam što ste svjesni koliko je važno da se sjetite samih sebe, meditacija i samopomoć jedan su od najboljih načina za to da više nikada ne zaboravite koliko ste vrijedni i koliko čitav vaš svijet treba baš vas da se osjećate dobro kako bi činili dobro i sebi i drugima…

Možda je baš ovo znak koji ste čekali, poziv vaše duše na sretniji i svjesniji život. Bit će mi čast da vam pomognem u tome.

Hvala što ste mi ponovo ukazali povjerenje, neizmjerno mi to znači.

Hvala što i vi želite biti jedni od mnogih koje sam pomaknula u pravom smjeru prema njihovom sretnijem životu dijeleći znanja i iskustva koja stječem godinama.

Hvala što osjećate da želite i možete uz pomoć novih saznanja sami stvoriti život o kojem sanjate.

Želim vam svima svako dobro i spoznaju da je uvijek samo dobro ispred svih nas.

s ljubavlju,

tu sam da zajedno riješimo sve što vas muči i da pomognemo da svi vaši talenti i znanja budu na dar i veselje ovom svijetu.

 • Ivana Plechinger, autorica selfhelp bestselera
  „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ i “Da sam ovo barem znala ranije”
 • Ivanine radionice diljem Hrvatske vidjele su tisuće ljudi
 • Ivanini Anđeoski vikendi za žene mijenjaju iz korijena živote polaznicama
 • Ivanine društvene mreže jedne su od najcjenjenijih u regiji, uz mnoge video uratke s milijun pregleda
 • koautorica je bestselera Transformation lessons koji je bio
  br. 1 na Amazonu
 • članica Assosiation of Transformational Leaders Europe

Skrolajte dalje kako bi pročitali svjedočanstva polaznika mojih Radionica i Izazova.

CIJENA RADIONICE ZA 1. RAZINU:
Cijena: 111 €

CIJENA RADIONICE ZA 2. RAZINU:
Cijena: 144 €

NAČIN PLAĆANJA:
Putem opće uplatnice, internet bankarstva

Pristup sadržaju bit će Vam omogućen nakon primljene uplate. Na e-mail adresu stići će Vam obavijest da možete gledati radionicu.
PRISTUP RADIONICI IMATE ZAUVIJEK


Renata Vinko

MURSKO SREDIŠĆE

Neću pretjerati ako kažem da osjećam neizmjernu zahvalnost prema dragoj Ivani… Imala sam sreću da je upoznam dok sam bila neka “lošija” verzija sebe. Tad je počela moja borba. Put nije bio lagan, no na svakom koraku, Ivana je bila uz mene. Svaka njena radionica, svaka njena meditacija, svaki njen savjet koji je uvijek jednostavan i praktičan, dao mi je vjerovanje da je za mene sve moguće… Uz Ivaninu pomoć i uz pomoć njenih radionica “probudila” sam se i dobila odgovore na sva moja pitanja koja sam godinama tražila. Posebno uživam u njenim meditacijama i zbog svega toga sam danas ono što jesam i što sam oduvijek trebala biti… HVALA! 

Jasmina Bellian

ĐAKOVO

Prošle sam godine sudjelovala u Ivaninom Izazovu od 40 dana zajedničke meditacije, i Ivanine meditacije toliko mi pomažu u svakodnevnom životu. Uvijek je tu za svakoga po nešto…Moj prvi susret s Ivanom bio je na njenoj radionici o zahvalnosti u Osijeku. Otkad sam počela svaki dan osvještavati sve što u životu već imam i na čemu sam zahvalna, shvatila sam da imam puno više no što sam mislila, a i od tad mi svakodnevno stižu nove stvari u život na kojima mogu biti zahvalna..  Jedva čekam iduću radionicu, bilo je tamo puno pozitivne energije i toliko divnih žena… To je nešto što se ne zaboravlja.

Maja Marinović

SISAK

Moj je susret s Ivanom bio prvo preko njene knjige, a zatim sam bez puno razmišljanja otišla na njenu radionicu. Tamo sam dobila potvrde za neka moja razmišljanja i odgovore na neka moja pitanja. Nadam se u budućnosti što više takvih sjajnih druženja. Ivana je predivna osoba, puna ljubavi za sve oko sebe. Jedna je od prvih koja me nazvala nakon potresa i smirila moj strah svojim savjetima i duboko sam joj zahvalna na tome. Protkala je svoje životne mudrosti i savjete iz svog života kroz moj život pa smo povezane nevidljivim nitima kao i svi mi koji smo oko nje…

Ana Šumić

DUBROVNIK

20 godina meditiram. I uvijek sam se tražila. Kao vjeroučiteljicu cijeli život privlačio me “onaj drugi svijet”… Misticizam, reinkarnacija, anđeli, duhovni vodiči, no nisam dobivala konkretne odgovore. Dapače, često su mi zamjerali moju znatiželju i stalno propitivanje koje me to polako dovelo do Ivane. Vrlo brzo dala mi je odgovore na moja pitanja, ali i alate da sama otkrivam ono što me zanimalo. Moja iskustva s Ivaninim meditacijama su jednostavno čarobna, od nje uvijek naučim nešto novo, a njena knjiga me „pretumbala“ izvana i iznutra i pomogla mi da i dalje rastem. U onim danima kad mi krene sve nizbrdo znam da mi je dala dovoljno alata da se zaštitim od tuđe energije ali i svoje. Susret s Ivanom promijenio mi je život nabolje.

Valentina Načinović

LABIN

Kad Ivana objavi da ima novu radionicu nitko sretniji od mene. Pitate se zašto? Zato što mi taj naš plavi anđeo uvijek donese mir i radost. Svaka njezina radionica pokaže mi i dokaže da je samo dobro ispred mene i tisuću puta sam se u to i uvjerila. Ivana mi je svojim primjerom pokazala kako lakše kročiti kroz život, naučila me da nisam sama, da je puno duša oko mene čiju energiju mogu “opipati”. Do nekog slijedećeg susreta, novih “dodira” ostajte mi dobro.

Dušica Žišković

ČAKOVEC

Sudjelovala sam na 5 Ivaninih radionica i svaku sam čekala s velikom radošću. Tih par sati proleti u trenu, teme su uvijek zanimljive i poučne, a Ivana to tako jednostavno objasni riječima, ali i primjerima iz života. Uvijek sam dobila više od očekivanog. Tijelo i duša bili su mi ispunjeni mirom, dok je um prikupljao korisne informacije. S velikom zahvalnošću prisjećam se meditacije „Za pronalaženje naše životne svrhe“ u kojoj sam vizualizirala ono o čemu sam tih dana intenzivno razmišljala. Nakon meditacije potvrdila sam samoj sebi da je put kojim želim ići ispravan, te sam ubrzo bez straha otvorila obrt za izradu nakita.

Viven Balint

RIJEKA

Ivanina radionica darovala je potpuno novo usmjerenje mome životnom putu. Svojim savjetima i smjernicama uspjela je začiniti svaki moj korak povjerenjem, hrabrošću i vjerovanjem da bez obzira na životne izazove sunce je upravo ovdje iza ugla. Iskrenim osmijehom i toplim zagrljajem čini svoje radionice jedinstvenim i ispunjava svakog uzvanika radošću i neopisivim osjećajem koji ti daje snagu da možeš srušiti sve zidove ispred sebe…

Maja Hergotić

ČAKOVEC

Ivanine radionice za mene su jedno predivno iskustvo. Svaki trenutak proveden na njima utjecao je na mene, motivirao me i inspirirao. Najviše me se dojmila radionica “Kako smiriti um, osnažiti tijelo i nahraniti dušu” te meditacija o pronalaženju životne svrhe koju smo na njoj radili. Oduševljena sam Ivanom, njenom predivnom energijom, znanjem, otvorenošću i pristupačnošću.

Tanja Blažeka

ZAGREB

Kada je Ivana objavila da će imati radionice uživo – odmah sam se prijavila. Prva je bila o Zahvalnosti, na njoj sam imala veliki AHA moment, kući sam otišla ispunjena radošću i neopisivom lakoćom. Htjela sam još tog osjećaja i tako otišla na sve njezine radionice u Zagrebu. Svaka je bila posebna, ispunjena novim saznanjima, vještinama  ili osjećajem kao da sam to već znala ali sam zaboravila i sada sam se prisjetila. A kako nas Ivana dočeka na radionicama? S velikim osmijehom, zagrljajem i porukicom koju „slučajno“ izvučeš, a uvijek je prava. 

X