radionice

ONLINE RADIONICA

Meditacijom do unutrašnjeg
mira, ljubavi i zdravlja

Izazov od 40 dana meditacije kojim
ćete svoj duh i tijelo dovesti u savršen sklad

Pozdrav pun ljubavi vam šaljem,

Ako ste u stresu, prestrašeni za svoju budućnost ili samo tražite neki dublji smisao u svemu što vam se događa – meditacija je savršena tehnika koja pomaže da živimo mirnije, zdravije i sretnije. Znanstveno je dokazano da meditacijom smanjujemo stres, povećavamo koncentraciju i pronalazimo mir u svim našim nemirima kojih u ovo vrijeme ima doista previše. 

Meditacija mi je na mnoge načine unaprijedila život i zato s vama želim podijeliti što sam naučila, kako bi i vi s lakoćom znali kako da si i meditacijom pomognete u svakoj životnoj situaciji. 

ŠTO DOBIVATE I ŠTO VAS ČEKA:

 

U izazovu u kojem ćemo zajedno meditirati 40 dana, birat ćete intuitivno između mnoštva meni najdražih vođenih meditacija koje sam snimila posebno za vas. U tih 40 dana vidjet ćete kako se mijenja vaš svijet i kako svoj život ali i sve što vas okružuje – gledate nekim novim očima. 

Evo samo nekih od vođenih meditacija koje dobivate na korištenje zauvijek: 

 

Meditacija za otpuštanje strahova 

Meditacija opraštanja 

Meditacija za pomoć pri iscjeljivanju vas i vaših voljenih 

Meditacija za otkrivanje vaše životne svrhe 

Meditacija za povezivanje s vašim duhovnim vodičima 

Meditacija ljubavi za čitav svijet…

 

 

Ovo su samo neke od meditacija koje sam pripremila posebno za sve u ovom izazovu, baš zato da meditiramo s lakoćom i da svaka meditacija ima za nas posebnu svrhu i namjeru.  

Ukoliko želite meditirati i primiti sve dobrobiti meditacije, ali niste od izazova ovakve vrste, vi ćete po svome osjećaju meditirati kad god osjetite potrebu za time, sve ove meditacije ionako vam svima ostaju zauvijek, tako da im se po intuiciji možete vraćati koliko želite i kad god želite. 

Snimila sam vam i video u kojem ćete saznati zašto je meditacija oduševila čitav svijet i zašto ju znanost toliko propagira, uostalom, tako sam i ja počela meditirati – zato što su mi nakon moždanog udara još 2012.te doktori rekli da meditacijom moram smanjiti svoj tada prevelik stres… U tom videu odgovorila sam na vaša najčešća pitanja vezana uz meditaciju, kako vas ništa ne bi opterećivalo dok se zajedno opuštamo. 

Željela sam vam uz ovu online radionicu dati i mnoštvo poklona, pa ćete na poklon dobiti:

 • video u kojem ćete saznati koliko je moćna VIZUALIZACIJA i kako da ju primjenjujete u svome životu kako bi privukli točno ono što si želite. 
 • Na poklon dobivate i vođenu vizualizaciju za partnersku ljubav
 • vođenu vizualizaciju za privlačenje obilja 
 • vođenu vizualizaciju za sve naše zdravstvene izazove

Ove vođene vizualizacije novost su na našem tržištu i baš me veseli da vam ih poklonim 

 • na poklon kao i uvijek dobivate zajednički live zoom sastanak sa mnom na kojem ću odgovarati na sva vaša pitanja – 6.5. od 19-21h, vjerojatno i duže od toga što znaju svi koji su se barem jednom sa mnom družili na zoomu 😉
 • Također, ako još niste dio moje tajne Facebook grupe, na poklon dobivate i ulazak u grupu u kojoj s vama dijelim stvari koje ne dijelim na svojim ostalim društvenim mrežama, grupu koja nas sve toliko veseli u ova vremena i baš zato se u njoj svi tako sjajno družimo…

 

 

Ono što mi je posebno drago, kad god bilo tko od nas bude meditirao, činit će dobro ne samo sebi, već ćemo dobro svi energetski činiti i našim obiteljima, prijateljima pa i čitavom svijetu, jer mir počinje u nama i iz nas se širi u čitav svijet. Nije li to najbolje što možemo napraviti za sebe i za druge

Da mi budemo dobro i da to dobro iz sebe svima širimo.

Hvala vam što ste svjesni koliko je važno da se sjetite samih sebe, meditacija i samopomoć jedan su od najboljih načina za to da više nikada ne zaboravite koliko ste vrijedni i koliko čitav vaš svijet treba baš vas da se osjećate dobro kako bi činili dobro i sebi i drugima…

Možda je baš ovo znak koji ste čekali, poziv vaše duše na sretniji i svjesniji život. Bit će mi čast da vam pomognem u tome.

Hvala što ste mi ponovo ukazali povjerenje, neizmjerno mi to znači. 

Hvala što i vi želite biti jedni od mnogih koje sam pomaknula u pravom smjeru prema njihovom sretnijem životu dijeleći znanja i iskustva koja stječem godinama. 

Hvala što osjećate da želite i možete uz pomoć novih saznanja sami stvoriti život o kojem sanjate.

Želim vam svima svako dobro i spoznaju da je uvijek samo dobro ispred svih nas.

s ljubavlju, 

 

tu sam da zajedno riješimo sve što vas muči i da pomognemo da svi vaši talenti i znanja budu na dar i veselje ovom svijetu.

 • Ivana Plechinger, autorica selfhelp bestselera
  „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“
 • Ivanine radionice diljem Hrvatske vidjele su tisuće ljudi,
 • Ivanin YouTube kanal jedan je od najcjenjenijih u regiji
 • koautorica je bestselera Transformation lessons koji je bio br. 1 na Amazonu
 • članica Assosiation of Transformational Leaders Europe

CIJENA RADIONICE:
Cijena za uplate iz Hrvatske 333 kn
Cijena za uplate iz inozemstva 44 €

NAČIN PLAĆANJA:
Putem opće uplatnice, internet bankarstva ili PayPal

PayPal e-mail adresa za uplate:
plechinger.ivana@gmail.com

Pristup sadržaju bit će Vam omogućen nakon primljene uplate. Na e-mail adresu stići će Vam obavijest da možete gledati radionicu.

Dušica Žišković

ČAKOVEC

Sudjelovala sam na 5 Ivaninih radionica i svaku sam čekala s velikom radošću. Tih par sati proleti u trenu, teme su uvijek zanimljive i poučne, a Ivana to tako jednostavno objasni riječima, ali i primjerima iz života. Uvijek sam dobila više od očekivanog. Tijelo i duša bili su mi ispunjeni mirom, dok je um prikupljao korisne informacije. S velikom zahvalnošću prisjećam se meditacije „Za pronalaženje naše životne svrhe“ u kojoj sam vizualizirala ono o čemu sam tih dana intenzivno razmišljala. Nakon meditacije potvrdila sam samoj sebi da je put kojim želim ići ispravan, te sam ubrzo bez straha otvorila obrt za izradu nakita.

Maja Hergotić

ČAKOVEC

Ivanine radionice za mene su jedno predivno iskustvo. Svaki trenutak proveden na njima utjecao je na mene, motivirao me i inspirirao. Najviše me se dojmila radionica “Kako smiriti um, osnažiti tijelo i nahraniti dušu” te meditacija o pronalaženju životne svrhe koju smo na njoj radili. Oduševljena sam Ivanom, njenom predivnom energijom, znanjem, otvorenošću i pristupačnošću.

Viven Balint

RIJEKA

Ivanina radionica darovala je potpuno novo usmjerenje mome životnom putu. Svojim savjetima i smjernicama uspjela je začiniti svaki moj korak povjerenjem, hrabrošću i vjerovanjem da bez obzira na životne izazove sunce je upravo ovdje iza ugla. Iskrenim osmijehom i toplim zagrljajem čini svoje radionice jedinstvenim i ispunjava svakog uzvanika radošću i neopisivim osjećajem koji ti daje snagu da možeš srušiti sve zidove ispred sebe…

Tanja Blažeka

ZAGREB

Kada je Ivana objavila da će imati radionice uživo – odmah sam se prijavila. Prva je bila o Zahvalnosti, na njoj sam imala veliki AHA moment, kući sam otišla ispunjena radošću i neopisivom lakoćom. Htjela sam još tog osjećaja i tako otišla na sve njezine radionice u Zagrebu. Svaka je bila posebna, ispunjena novim saznanjima, vještinama  ili osjećajem kao da sam to već znala ali sam zaboravila i sada sam se prisjetila. A kako nas Ivana dočeka na radionicama? S velikim osmijehom, zagrljajem i porukicom koju „slučajno“ izvučeš, a uvijek je prava. 

Izazovu se možete priključiti do 5.5. a u meditacijama koje dobivate možete uživati zauvijek

X