RADIONICA

radionice

Kako lako riješiti svaki životni problem

Saznajte tajne i alate koji na nov način
rješavaju vaše stare probleme

Pozdrav pun ljubavi vam šaljem,

Ne znam osobu koja nema problema, a poznajem mnoge koji imaju teške životne probleme. Imala sam ih i ja. Veliku većinu riješila sam na načine koje vam želim otkriti u Online radionici Kako riješiti svaki životni problem. Nema velikih i malih problema – svakom je njegov problem u kojem se trenutno nalazi – njegov najveći problem. A svaki – koliko god bio velik ili malen – svaki problem ima svoje rješenje! Znam koliko su meni ova znanja olakšala život, stjecala sam ih godinama, sažela u ono što je najbitnije kako bi vi sve te tehnike svladali brže, jednostavnije i jeftinije no ja…

ŠTO DOBIVATE U RADIONICI
“KAKO LAKO RIJEŠITI SVAKI ŽIVOTNI PROBLEM”:

 

Naučit ću vas:

 • što su me o rješavanju problema naučili Tony Robbins, Eckhart Tolle i Bob Proctor
 • Otkrit ću vam nekoliko jednostavnih alata kojima možete problem koji tek „niče“ u vašem životu „iščupati“ poput korova dok je još malen i ne obuzme vas cijelog. 

 

Saznat ćete i:

 • načine kako da se ubuduće zaštitite od problema koji bi mogli doći u vaš život. 
 • zašto ste ovaj problem privukli u svoj život i kako da ga se uspješno „oslobodite“,  
 • postoji li formula za rješavanje problema, 
 • što vas zapravo sprječava da otpustite svoje probleme i kako da ih uspješno otpustite
 • naučit ćete posebnu meditaciju koja će vas poduprijeti u traženju rješenja za to što vas muči,
 • kroz nekoliko praktičnih i zabavnih vježbi – neke od njih poželjet ćete napraviti sa svima koje volite kako bi i njima pomogli – osvijestit ćete nove načine gledanja na svoj problem i kreativnog rješavanja istog.

Ako osjećate da je ovo nešto što bi vam moglo pomoći, veselit će me da zajedno pronađemo nova rješenja za neke vaše stare probleme… 

Moju online radionicu možete nabaviti samo do 7.7. a uživati u njoj možete zauvijek. 

NA POKLON DOBIVATE: 

audio čitave radionice – da ju možete slušati u svakoj situaciji, 

– dobit ćete na poklon i meditaciju koja će vam pomoći u otkrivanju vaše životne svrhe ukoliko osjećate da ne znate što vas zapravo veseli u životu. 

poklanjam vam i zoom poziv koji ćete imati sa mnom na kojem ćete me moći pitati što god želite, 

– ukoliko već niste dio moje Tajne grupe na facebooku u kojoj s vama dijelim kroz live javljanja mnoge stvari koje ne dijelim drugdje, na poklon dobivate i ulazak u Tajnu grupu.

Ukoliko ste osjetili da je ovo nešto za vas, ukoliko ste zaista spremni riješiti probleme koji vas muče – veseli me da vam budem na pomoći i ovako. Radionica je na ponudi do 7.7. a gledati ju možete zauvijek koliko god puta želite. 

Hvala što ste mi ponovo ukazali povjerenje, neizmjerno mi to znači. 

Hvala što i vi želite biti jedni od mnogih koje sam pomaknula u pravom smjeru prema njihovom sretnijem životu dijeleći znanja i iskustva koja stječem godinama. Hvala što osjećate da želite i možete uz pomoć novih saznanja sami stvoriti život o kojem sanjate.

Želim vam svima svako dobro i spoznaju da je uvijek samo dobro ispred svih nas.

 

tu sam da zajedno riješimo sve što vas muči i da pomognemo da svi vaši talenti i znanja budu na dar i veselje ovom svijetu.

 • Ivana Plechinger, autorica selfhelp bestselera
  „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“
 • Ivanine radionice diljem Hrvatske vidjele su tisuće ljudi,
 • Ivanin YouTube kanal jedan je od najcjenjenijih u regiji
 • koautorica je bestselera Transformation lessons koji je bio
  br. 1 na Amazonu
 • članica Assosiation of Transformational Leaders Europe

CIJENA RADIONICE:
Cijena za uplate iz Hrvatske 222 kn
Cijena za uplate iz inozemstva 33 €

NAČIN PLAĆANJA:
Putem opće uplatnice, internet bankarstva ili PayPal

PayPal e-mail adresa za uplate:
plechinger.ivana@gmail.com

Pristup sadržaju bit će Vam omogućen nakon primljene uplate. Na e-mail adresu stići će Vam obavijest da možete gledati radionicu.

RADIONICU MOŽETE KUPITI JOŠ:


Maja Hergotić

ČAKOVEC

Ivanine radionice za mene su jedno predivno iskustvo. Svaki trenutak proveden na njima utjecao je na mene, motivirao me i inspirirao. Najviše me se dojmila radionica “Kako smiriti um, osnažiti tijelo i nahraniti dušu” te meditacija o pronalaženju životne svrhe koju smo na njoj radili. Oduševljena sam Ivanom, njenom predivnom energijom, znanjem, otvorenošću i pristupačnošću.

Tanja Blažeka

ZAGREB

Kada je Ivana objavila da će imati radionice uživo – odmah sam se prijavila. Prva je bila o Zahvalnosti, na njoj sam imala veliki AHA moment, kući sam otišla ispunjena radošću i neopisivom lakoćom. Htjela sam još tog osjećaja i tako otišla na sve njezine radionice u Zagrebu. Svaka je bila posebna, ispunjena novim saznanjima, vještinama  ili osjećajem kao da sam to već znala ali sam zaboravila i sada sam se prisjetila. A kako nas Ivana dočeka na radionicama? S velikim osmijehom, zagrljajem i porukicom koju „slučajno“ izvučeš, a uvijek je prava. 

X